fransızca absinthe için ürünler (2)

CİN

CİN

doğal bitkiler, ardıç meyvesi, tahıllar, zencefil, absynt, limon kabuğu ve portakal kabuğu. Her bir baharat, diğerlerinden bağımsız olarak damıtılır ve ardından 24 saat dinlendikten sonra soğuk bir şekilde birleştirilir. Bu teknik, maksimum aromaların çıkarılmasını ve korunmasını sağlar. 70 cl
Nane Likörü - Egiazki - El Yapımı Nane Likörü

Nane Likörü - Egiazki - El Yapımı Nane Likörü

Ailedeki büyük bir klasik olan likör, Egiazki'de kendi nane likörü tarifimizi hızlıca oluşturma kararı aldık. Likör yelpazemiz tatlılık ve incelikle oynamaktadır; burada yoğunluk ve ferahlık üzerine odaklandık. Ferahlığının ötesinde, Menta Egiazki hafifliği, yuvarlaklığı ve ince baharatlarıyla öne çıkıyor. Bu dengeyi, bir baharatlı ve bir yeşil olmak üzere iki nane çeşidini birleştirerek sağladık. İlki, mutlak bir ferahlık hissi sağlarken, ikincisi bu ince karışımı yumuşatıyor. Tarifimiz, damıtma yoluyla elde edilen doğal nane ve nane yaprakları özlerinden yapılmıştır. Ayrıca, Menta'nın sergilediği bu güzel yeşil rengin fazla şeker gizlemediğini ve sadece ağızda ferahlık etkisini pekiştirdiğini bilmelisiniz.